Comodo Positive SSL

ileroot

Comodo Positive SSL

İnternet üzerinde online işlemleri gerçekleştiren internet siteleri, özellikle e-ticaret siteleri müşterilerinin bilgilerinin gizliliğine oldukça önem vermek zorundadır. Bir müşterinin bilgileri müşterinin tarayıcısı ile internet sitesi sunucusu arasındaki  işlem sürecinde şifrelenmeli ve bu süreçte 3. kişilerin eline geçmesi önlenmelidir. 3. kişiler bu bilgileri ele geçirse bile şifrelenmiş olduğu için bilgileri okuyamayacaktır. İnternet pazarında var olabilmek için bu konudaki desteklerinizden biride comodo positive ssl olacaktır.

Comodo, bir Türk girişimci olan Melih Abdulhayoğlu tarafından oluşturulmuş ve alanında dünyanın Pazar liderliğini elinde bulunduran, hizmet kalitesini ve güvenlik gücünü her geçen gün arttıran bir şirkettir. Comodo’nun bizlere sunduğu positive ssl ise güçlü şirket desteği ile ssl sertifikaları arasında öne çıkmaktadır. comodo positive ssl 2048 bitlik imzalama ve 256 bitlik şifreleme ile güçlü şirket desteğini de arkasına alarak internet kullanıcılarına güven veren, müşterilerinizin rahatlıkla bilgilerini sizinle paylaşabileceği bir ortam hazırlamanıza yardımcı olmaktadır.

Sadece bir alan adı için kullanılabilen possitivessl, alan adı doğrulaması ile üretilmektedir. Yani her hangi bir belge istenmeden yaklaşık 10 dakika içerisinde sertifikanız üretilir. 10.000$ sigorta bedeli sunan comodo positive ssl popüler tüm tarayıcılarda ve cep telefonu ve cihazlarda çalışmaktadır.

Bilindiği gibi internet kullanıcıları bir internet sitesini ziyaret ettiklerinde ilk bakacakları konu, internet sitesinin tanınmışlığı, popülaritesi ve en önemlisi güvenli olup olmadığıdır. Şirketin kendi güvenirliliğinin yanı sıra, müşteri bilgilerinin 3. kişilerin eline geçme ihtimali, internet kullanıcıları için internet üzerinden yapılacak alışverişlerde olumsuz etki yapmaktadır.

Comodo, bilinirliliği ve yüksek şifreleme gücü ile bu konuda en büyük destekçiniz olacaktır. comodo positive ssl ile bilgilerinin şifrelendiğini fark eden kullanıcının internet sitenize bakış açısı olumlu yönde değişecektir.

Possitive ssl sertifikanızı dilerseniz hemen internet üzerinden başvurarak, hiçbir belge gerektirmeden, sadece alan adınızın doğrulanması ile alabilir ve kullanabilirsiniz. Bu işlemler sırasında sertifikayı alacağınız firma danışmanları tarafından daha detaylı bilgiye ulaşabileceksiniz.

Yazar hakkında

root administrator